(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Šumavský kotel
![Šumavský kotel](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/070109/21/j2720.jpg)
Potřebné ingredience
brambory, mléko, máslo, sůl, kmín, cibule, anglická slanina, majoránka, houby, pepř, sladká paprika, sklenka červeného vína, kyselé zelí, zakysaná smetana
Postup přípravy
Uvařte si brambory, a připravte z nich kaši. Tu vložte do připraveného pekáčku. Pak si na pánvi usmažte dozlatova cibulku, přidejte k ní angl. slaninu, ost. koření, červené víno, a nechte chvíli podusit. Poté přidejte do pekáčku s kaší. Nakrájené kyselé zelí také poduste a opět ho rozložte na směs. Nakonec vše zalijte zakysanou smetanou. A dejte na 15 min. zapéct.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070109/21/k1357.jpg)
Bramborová kaše v zapékacím pekáčku
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070109/21/k1358.jpg)
Hotovou směs přidáte na kaši
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070109/21/k1359.jpg)
Na směs naneste rovnoměrně podušené, kyselé zelí
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070109/21/k1360.jpg)
nakonec vše zalijte zakysanou smetanou
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070109/21/k1361.jpg)
Přeji všem doboru chuť !!!
Na talíři jídlo nevypadá příliš lákavě, ale po ochutnání.....u nás nikdy nezbyde :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé